Незабаром у Вишнівці буде “Вишнева алея”

Шановні вишнівчани а також гості нашого прекрасного селища. Ми раді повідомити вам приємну новину. Уже розпочалась реалізація проекту “Вишнева алея”, на сьогоднішній день триває зачистка території.

Проект “Вишнева алея” реалізовується в рамках Програми DOBRE громадською організацією ЦВІТ спільно із Західноукраїнським ресурсним центром та Вишнівецькою об’єднаною територіальною громадою за фінансової підтримки ПАП “Добрий Самарянин” та особисто голови Вишнівецької ОТГ Володимира Кравця.

В рамках цього проекту планується створення громадського простору на перехресті вулиць Замкової та Грушевського у смт. Вишнівець. Центральна частина території буде вимощена бруківкою, із встановленням лавочок та урн для сміття, а по периметру плануємо висадити вишні (саме тому проект і називається “Вишнева алея”).

Цього року планується завершити всі роботи, і вже з наступного року буде можливість проводити на цій території різні заходи, такі як майстер-класи, громадські зібрання та ін., тим більше, що розкладні столи і стільці уже закуплені і тільки чекають коли ж то їх вже будуть використовувати.

“Вишневій алеї” у Вишнівці бути!