Вихованці дитсадочка “Дзвіночок” відвідали ПАП “Добрий самарянин”

Днями вихованці Бутинського ЗДО “Двіночок” разом з вихователями Кравець Т.В., Новіцькою М.Р. та директором Поліщук М.П. відвідали агропромислове підприємство “Добрий самарянин”.

Загорілись цікавістю оченята дошкільнят, коли вони переступили поріг подвір’я. Комбайни, трактори, жатки, машини, грейдер все рівним рядочком стояло на бруківці, ніби чекало на малят. Хотілося дітям оглянути все і навіть побувати в кабіні великого комбайна. У захваті були усі тому, що таку велику кількість техніки ще не бачили. Р.В. Терлига запитала їх: «Цікаво вам?». У відповідь вона отримала захоплююче: «ТАК!».

Побували діти і в ангарі, побачили велику гору зерна і маленький тракторець «Маніту» ніби вітався з ними своїм ковшем, коли проїжджав поряд з ними.

Ознайомлення дітей із працею дорослих відбувається вже в дошкільному віці, коли діти через казки, спостереження, спілкування з дорослими і засоби масової інформації дізнаються про різні професії. І ми впевнені, що наша подорож залишить слід у серці кожної дитини, тому, що вони поглинають все нове, цікаве, незабутнє.