Вишнівецька селищна рада оголошує про проведення конкурсу на право оренди комунального майна /12.04.2019/

Відомості про об’єкт оренди:

Частина нежитлового приміщення Вишнівецької комунальної районної лікарні, площею 29,12 кв.м. першого поверху (частина коридору спільного користування площею 15,52 та кімната площею 13,6 м.кв.) будівлі Б, що знаходиться за адресою: смт. Вишнівець, вул. Богуна, 66. Напрямок використання об’єкта оренди – для надання стоматологічних послуг.

zub1

Умови конкурсу:

  1. Ефективне використання об’єкта оренди за напрямком використання;
  2. Дотримання вимог щодо експлуатації об’єкта;
  3. Компенсація переможцем конкурсу витрат, пов’язаних з опублікуванням оголошення про конкурс у відповідних засобах масової інформації.

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі:

Заява на ім’я селищного голови про участь в конкурсі з додатком наступних документів:

для юридичних осіб: документи, що посвідчують повноваження представника юридичної особи; посвідчені нотаріусом копії установчих документів; копію витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців; завірену належним чином копію звіту про фінансові результати претендента з урахуванням дебіторської і кредиторської заборгованостей за останній рік; довідку про знаходження на обліку Державної податкової адміністрації (інспекції) України як платника податку; довідку від претендента про те, що стосовно нього не порушено справу про банкрутство;

для фізичних осіб: копію документа, що посвідчує особу, або належним чином оформлену довіреність; завірену належним чином копію виписки або витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців; завірену належним чином копію декларації про доходи за попередній рік або звіту суб’єкта малого підприємництва – фізичної особи – платника єдиного податку.

для громадян: копію документа, який підтверджує особу учасника конкурсу; копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номера.

Строк прийняття заяв на участь у конкурсі до: 12 квітня 2019 р.

Документи подаються на ім’я Вишнівецького селищного голови в приймальню селищної ради за адресою:, каб. № 8, другий поверх, вул. Грушевського 6, смт. Вишнівець, Збаразький район, Тернопільська область.

За наявності двох або більше конкурсантів, Конкурс відбудеться 19 квітня 2019 р. о 14:00 годині в № будівлі Вишнівецької селищної ради, розташованої за адресою: вул. Грушевського 6, смт. Вишнівець, Збаразький район, Тернопільська область.

За додатковою інформацією щодо проведення конкурсу звертатися до каб. № 8 будівлі Вишнівецької селищної ради за адресою: вул. Грушевського 6, смт. Вишнівець, Збаразький район, Тернопільська область або за т. (03550) 3 12 62,