Вітання голови Вишнівецької ОТГ Володимира Кравця зі Святою Покровою та Днем захисника України!

Зі світлим великим християнським святом – Святою Покровою, з Днем захисника України!

44043489_1939866742985944_5670284835713712128_nДорогі краяни!

Вітаю Вас із благодатним, світлим святом Покрови Пресвятої Богородиці! Нехай Ваші молитви завжди будуть почуті, нехай Вас і Ваших близьких ніколи не підводить здоров’я і віра в світле майбутнє. Зі Святом!

Глибокі традиції вшанування захисників рідної землі у день великого християнського свята Покрови Пресвятої Богородиці сягають ще козацьких часів. Богородиця стала Покровителькою для воїнів легендарної Української Повстанської Армії. Під її захист стають і новітні герої. Усі ті, хто сьогодні боронить рідну землю, повертає повагу та честь до звання військового.

Впродовж останніх буремних подій ми є свідками справжнього героїзму та сили духу, який демонструють українські військові на Сході України. Вони виборюють майбутнє, про яке мріяли та віддавали життя Герої Небесної Сотні, вояки УПА, тисячі патріотів, імена багатьох з яких нам і досі не відомі. Мужність, самовідданість та віра цих українців надихають нас, додають сил та наснаги йти вперед та перемагати! Це справжнє свято лицарства і благородства, якими володіють справжні оборонці, визволителі й захисники України,

Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави.

З нагоди свята вітаємо усіх, хто носить високе звання захисника України, та бажаємо успіху тим, у кого іспит на нього ще попереду. Шлемо сердечні вітання ветеранам, учасникам війни, військовослужбовцям, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів та зичимо міцного здоров’я, добра, щастя, злагоди Вам та Вашим родинам.

У цей величний день ми просимо Пресвяту Богородицю взяти під своє покровительство усіх захисників України. Подарувати їм гарну долю, міцне здоров’я, довголіття, а найважливіше – можливість виконувати свій обов’язок у мирній та процвітаючій Україні.

Слава Україні!
Героям слава!

ВОЛОДИМИР КРАВЕЦЬ,
голова Вишнівецької ОТГ.