Вітання з Днем Гідності та Свободи

Вітаємо жителів Вишнівецької громади та усіх українців з Днем Гідності та Свободи!

Події на Майдані змінили наш народ, об’єднали нас в єдиній, соборній й незалежній Україні. І ми сьогодні в скорботі і з великою вдячністю згадуємо Героїв Небесної сотні, їх велику людську, громадянську і національну відвагу та самовідданість, незламність духу та стійкість. Ми вшановуємо подвиг громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, тих, хто і тепер віддає своє життя в зоні проведення АТО у боротьбі за правду, свободу, незалежність своєї держави — за нашу єдину Україну.

день гідності та свободи

У цей знаменний і величний день з гордістю можна говорити, що українці – це народ, який заслуговує на повагу світової спільноти. Адже ми разом довели, що українці патріотичні, з високим почуттям гідності та непереборним духом свободи!

І сьогодні, в час змін, нашим святим обов’язком є відродження країни утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

Бажаємо мирного неба над головою, єдності, благополуччя та добробуту нам та нашим родинам!

Слава Україні! Слава Героям!