До відома керівників с/г підприємств та фермерських господарств!

Департамент агропромислового розвитку Тернопільської облдержадміністрації інформує:

ПрАТ „АвтоКрАЗ” є виробником вантажних автомобілів з повним технологічним циклом. Кременчуцький завод виробляє широку гаму військових та цивільних вантажівок та має можливість забезпечити споживачів автомобілями різноманітного призначення в необхідній кількості.

Самоскиди-зерновози КрАЗ-5401С2-500 та КрАЗ-6511С4-500* внесено до переліку техніки та обладнання для агропромислового комплексу, вартість яких частково компенсується за рахунок державного бюджету.

Самоскид-зерновоз КрАЗ-5401С2 створений на базі середньотоннажного самоскиду КрАЗ-5401С2 (4х2) у 2018 році. Його дебют відбувся на Міжнародній виставці «Зернові технології – 2018», де зерновоз привернув увагу і отримав високу оцінку аграріїв та фермерів.

КрАЗ-5401С2-500

Зерновоз-1 Зерновоз-2 Зерновоз-3 Зерновоз-4 Зерновоз-5

Самоскид-зерновоз КрАЗ-6511С4-500 «Караван» призначений для перевезення і механізованого розвантаження сипучих і навалочних дрібнофракційних вантажів питомою масою від 0,4 до 0,85 т/м3 по дорогах з твердим покриттям, у тому числі з кругляка і щебеню, а також по грунтових дорогах.

Самоскид-зерновоз КрАЗ-6511С4-500 «Караван»

Зерновоз-караван-1 Зерновоз-караван-2 Зерновоз-караван-3

*Причеп не входить в програму компенсації

КрАЗи — вантажівки особливої міцності, оскільки проектувалися як автомобілі для важких умов експлуатації. КрАЗи вивозять будівельні матеріали, руду, сміття, працюють на відсипанні ґрунту, доставляють великогабаритні вантажі, людей, інструмент в будь-яку точку, незалежно від наявності доріг або їх відсутності, погодних та інших умов.

Сучасний модельний ряд цивільних вантажівок КрАЗ представлений автомобілями колісних формул 4х2, 4х4, 6х4, 6х6, 8х4, 8х6, у числі яких  сідельні тягачі, бортові, самоскиди і різна спецтехніка.

Сьогодні з упевненістю можна сказати , що «АвтоКрАЗ» — універсальний виробник, здатний задовольнити попит будь-якого споживача — лісника, гірника, будівельника, дорожника — будь-кого .

У чому ж секрет популярності автомобілів КрАЗ? У легендарній вічності кразівської рами, вірніше в її конструкції, де застосовані лонжерони з гарячекатаного швелера. Рама автомобілів КрАЗ не тріскається, не гнеться, не ламається. Вона не підсилюється різними вставками, як у інших автовиробників, які так і не досягають  міцності рами КрАЗу. Рама КрАЗу тримає і надбудови, і вантаж, а після тривалої експлуатації її легко можна відновити на новому автомобілі шляхом звичайного фарбування.

Зробіть свій вибір на користь КрАЗу. Вас здивує різноманіття моделей, що випускаються, адже сьогодні конвеєр залишають, залежно від комплектації, близько 200 модифікацій вантажівок цивільного призначення .

Важко уявити, що в радянський час «КрАЗ» випускав всього чотири базові моделі автомобілів. Зараз їх більше 30.

Будьте впевнені, КрАЗ зробить ваш бізнес прибутковим.