Звіт селищного голови Володимира Кравця за 2019 рік

18, 19 та 21 лютого Вишнівецький селищний голова зустрічався з жителями громади й звітував про роботу селищної ради у 2019 році. Зокрема, Володимир Кравець розповів про доходи й видатки бюджету ОТГ на освіту, дитячі садочки, ремонт шкіл, доріг, поліклініки. Зустрічі проходили у школах, тому громадяни могли переконатися у якості виконаних робіт. Детально зупинився на автомобілях для обслуговування жителів: пожежний, вантажний та медичні авто.

У 2019 році Вишнівецька ОТГ тісно співпрацювала з українськими та закордонними партнерами та спільно реалізували багато проєктів: Громадський бюджет, Бюджет для громадян, закупівля спортивних тренажерів тощо. Підписано договори про співпрацю із закордонними партнерами та багато інших досягнень.

Громадяни отримали повний звіт голови громади Володимира Кравця, мали можливість задати питання, що їх тривожать та отримати відповідь від керівного складу селищної  ради – заступників Янкової О.П., Цимбалюк Ю.М., Рися В.К., начальника відділу освіти Пограничної М.В.

Ознайомитися із звітом селищного голови Кравця В.В. ви можете за посиланням (файл .pdf розміром 9,8 Mb): https://drive.google.com/open?id=1iELwp95kNaUxgHDOa1C7CWTl5rGzky9g