Майстер-клас з розпису футболок

Про цю подію багато говорили. Про це багато писали. І ось нарешті це сталося.
13 травня, з нагоди святкування Дня Матері, у Вишнівецькій об’єднаній територіальній громаді, ГО “ЦВІТ” підготувала і провела майстер-клас з розпису футболок. Приємно, що до проведення заходу також долучились керівництво громади – забезпечили приміщенням, а також подарували учасникам солодощі і невеличкі подарунки. В результаті всі отримали масу задоволення, хороший настрій і приємно проведений час. І саме найголовніше – тепер у всіх матусь, які взяли участь у майстер-класі, є в гардеробі індивідуальна і неповторна футболка до виготовлення якої долучилась її кровинка.
Дякуємо всім хто долучився до проведення заходу, і організаторам, і учасникам, і керівництву Вишнівецької ОТГ. Вже зовсім скоро ГО “ЦВІТ”порадує вас новими акціями і подіями. Слідкуйте за нашими публікаціями на офіційній сторінці у Facebook.
Кошти вилучені під час проведення майстер-класу підуть на підготовку і реалізацію широкомасштабного проекту, який ГО “ЦВІТ” планує реалізувати у Вишнівецькій об’єднаній територіальній громаді уже найближчим часом. Про сам проект незабаром розповість голова ГО “ЦВІТ” Руслана Якубовська.