ОГОЛОШЕННЯ ПРО КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНИХ ПОСАД КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ

ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ВИШНІВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ  ОГОЛОШУЄ КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНИХ  ПОСАД КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ ВИШНІВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Найменування і місцезнаходження закладу: 

  • Великокунинецька загальноосвітня школа І-ІІ ступенів Вишнівецької селищної ради, с. Великий Кунинець, вул. Шкільна, 11, Кременецького району, Тернопільської області;
  • Раковецька загальноосвітня школа I-II ступенів імені адвоката Бориса Козубського Вишнівецької селищної ради, с. Раковець 58-А, Кременецького району, Тернопільської області;

Найменування посади та умови оплати праці:

  • директор Великокунинецької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Вишнівецької селищної ради;
  • директор Раковецької загальноосвітньої школи I-II ступенів імені адвоката Бориса Козубського Вишнівецької селищної ради

посадовий оклад – від 6889 грн до 7449 грн.

Кваліфікаційні вимоги до керівника закладу: вища освіта ступеня не нижче магістра та стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Перелік документів, необхідних для участі у конкурсі:

  1. Заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».
  2. Автобіографія або резюме (за вибором учасника конкурсу).
  3. Копію паспорта громадянина України.
  4. Копію документа про вищу освіту (з додатком, що є невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста).
  5. Документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою.
  6. Копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на момент їх подання.
  7. Довідка про відсутність судимості.
  8. Довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду.
  9. Мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Особа може подати інші документи, які підтверджують її професійні та/або моральні якості.

Кінцевий термін і місце подання документів для участі у конкурсі:

Кінцевий термін подання документів  23 липня 2021 року.

Документи подаються особисто (або подає уповноважена згідно з довіреністю особа) до конкурсної комісії відділу освіти, культури, молоді та спорту Вишнівецької селищної ради за адресою: вул. Грушевського 6, смт. Вишнівець.

Дата і місце початку конкурсного відбору: 28 липня  2021 року у  відділі освіти, культури, молоді та спорту Вишнівецької селищної ради.

 

  • Великокунинецька загальноосвітня школа І-ІІ ступенів Вишнівецької селищної ради – 10.00 год.
  • Раковецька загальноосвітня школа I-II ступенів імені адвоката Бориса Козубського Вишнівецької селищної ради – 11.30 год.

Складові конкурсного відбору та його тривалість:

І етап (не довше 60 хвилин): письмове тестування з метою перевірки знань законодавства України, зокрема Законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти, Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа»  на період до 2029 року;

ІІ етап (не довше 30 хвилин): перевірка професійних компетентностей шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання;

ІІІ етап: публічна та відкрита презентація державною мовою перспективного плану розвитку закладу  загальної середньої освіти з використанням технічних засобів для демонстрації Великокунинецької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Вишнівецької селищної ради та Раковецької загальноосвітньої школи I-II ступенів імені адвоката Бориса Козубського Вишнівецької селищної ради.

Прізвище, ім’я, номер телефону уповноваженої особи з надання інформації: Погранична Марія Василівна, 0975878324.

Електронна адреса: v-viddil.okms@ukr.net