Пропонуємо взяти участь у заходах, що проводить ГО “Інститут психології здоров’я”

ГО «Інститут психології здоров’я» громадська організація, яка працює в сфері психічного здоров’я.

300776952_613838807010370_8325009408386884969_n

Наразі в органiзацiï дiє три напрямки: навчальний, клінічний, науково методичний. Навчальний напрямок: вебінари, курси підвищення кваліфікації, інтервізійна і супервізійна підтримка.

Клінічний напрямок: індивідуальна і групова робота. Вiк – від 5 років. Групова робота: стабілізаційні групи, групи підтримки, терапевтичні групи.

Науково-методичний: розробка методичного матерiалу в тематиці втрати, психологічної травми, резильентності.

В листопаді 2021 року ГО “Інститут психології здоров’я” організував першу в Україні науково-практичну конференцію “Психологія кризових станів”(Основна тематика: стрес, психологічна травма, втрата, суїцид, профілактика вигоряння). Спікерами конференції були провідні світові спеціалісти з близько 20 країн світу.

Наразі ГО “Інститут психології здоров’я” реалізує низку проектів в сфері психічного здоров’я. Один із них, проект в партнерстві з університетською клінікою Акерхус (Норвегія) – допомога людям, які переживають втрату близьких. В рамках цього проекту ми готуємо спеціалістів, надаємо їм професійну підтримку, проводимо клінічну діяльність. Проект зареєстрований в МОЗ України. З початку березня 2022 ГО “Інститут психології здоров’я ” з міжнародними партнерами провів:

48 навчальних заходів, в яких прийняли участь понад 5000 учасників.

196 груп стабілізації та підтримки, в яких прийняли участь близько 3400 учасників.

ГО “Інститут психології здоров’я” офіційно співпрацює з низькою державних та громадських організацій. В 2021 році ми розпочали роботу груп підтримки для дорослих, дітей та підлітків, які втратили близьких за 8-ми кроковою програмою. Групи розраховані на допомогу людям, які виявляють ознаки ускладненого горя від 4-6 місяців після втрати. Програма розроблена в Данії близько 20 років тому. Ефективність програми підтверджена низкою досліджень. На початок 2022 року було проведено 80 груп підтримки (8-12 зустрічей по 2 години кожна група) в онлайн та очному форматі, надано 740 годин індивідуальних консультацій безоплатно. Додаткова інформація про діяльність ГО «Інститут психології здоров’я» на нашій Фейсбук сторiнцi –

https://www.facebook.com/InstituteofHealthPsychology

 

Наразі ГО «Інститут психології здоров’я» вiдновлює роботу онлайн і офлайн груп підтримки людей, які переживають втрату. Участь у групах – безкоштовна. Форма реєстрації для участі в групах – https://psyaid.center/registration-page/

Запрошуємо до співпраці фахівців/спеціалістів, дорослих та дітей, що переживають втрату близької людини взяти участь в заходах, що проводить ГО “Інститут психології здоров’я”

Разом ми зможемо допомогти багатьом нашим співвітчизникам.

Для погодження питань щодо взаємодії просимо контактувати із Володимиром Волошиним, тел: 0982827999, ел. адреса: v.voloshyn.office.iph@gmail.com