Семінар “Баланс влади як запорука успішних перетворень в ОТГ” відвідали представники Вишнівецької громади

Представники Вишнівецької об’єднаної територіальної громади Михайло Вакулік (начальник відділу земельних відносин, житлово-комунального господарства та містобудування), Марія Волинець (секретар селищної ради), Андрій Коберник (староста Старовишнівецького старостинського округу), Ілона Миндзар (директор Старовишнівецької загальноосвітньої школи) та Валерій Рамський (громадський активіст, член ГО “ЦВІТ”) 31 січня – 2 лютого взяли участь у семінарі від програми DOBRE та Інституту політичної освіти в Києві.

Учасники семінару «Баланс влади як запорука успішних перетворень в ОТГ» (Програма DOBRE) відвідали Верховну Раду.

Їх чекала зустріч із Оксаною Продан, народним депутатом, представником голови Асоціації міст України у Парламенті. Говорили про децентралізаційні процеси, залучення інвестицій в громади, піднімали і “болючі” для ОТГ питання. 

Також взяли участь у екскурсії Київрадою та зустрілися із директором Інституту Політичної Освіти, депутатом Київради Андрієм СтранніковимОбговорили інноваційні підходи в роботі органів місцевого самоврядування на прикладі Київради та про залучення громадськості до прийняття рішень.