У актовому залі Старовишнівецької школи пройшла зустріч голови Збаразької РДА з представниками Вишнівецької громади

Голова райдержадміністрації Валерій Савчук, провів зустріч з активами громад селища Вишнівець, сіл Бодаки, Бутин, Старий Вишнівець Вишнівецької ОТГ, щоб розповісти про зроблене в районі за останні три роки та окреслити пріоритети розвитку населених пунктів на найближчу перспективу.

Адже, пропозиції щодо розвитку населених пунктів, які озвучені в ході зустрічей, будуть враховані під час розробки проекту плану заходів Стратегії регіонального розвитку Збаражчини на 2019-2021 роки.

На початку зустрічі голова райдержадміністрації Валерій Савчук вручив грамоти управління освіти і науки обласної державної адміністрації керівникам та педагогам освітніх закладів Вишнівецької ОТГ за сумлінну працю, зразкове виконання посадових обов’язків, високий професіоналізм.

Про досягнення району за 2015-2018 роки перед присутніми проінформував голова РДА Валерій Савчук, про успіхи Вишнівецької ОТГ в умовах децентралізації – заступники Вишнівецького селищного голови  Сергій Волохатий та Віталій Рись.

Також учасники зустрічі мали змогу переглянути відеоролик про досягнення області в тому числі про заходи щодо забезпечення реформ та пріоритети розвитку в усіх галузях.

Головна теза, яку озвучували всі доповідачі, стосувалася реформи децентралізації, її фінансового підкріплення: вона перспективна, потрібна, насамперед селам, в яких протягом багатьох років нічого не робилося, люди довго чекали змін, а зараз є позитивний результат, вагомі зрушення в розвитку, зокрема в соціально-культурній сфері, секторі енергозбереження та енергоефективності, інфраструктурному напрямку.

Не оминули увагою в рамках проведення зустрічі й питання реформування галузей освіти та медицини, інші актуальні питання.