У Вишнівецькій громаді соціальним робітникам вручили велосипеди

Щоб надавати якісні соціальні послуги вразливим верствам населення, соціальним робітникам КУ «Центр надання соціальних послуг» Вишнівецької селищної ради (ЦНСП) доводиться щодня долати великі відстані, добираючись до віддалених куточків громади.

Для того, щоб робочий час соціальних робітників використовувати більш ефективно, Українським фондом соціальних інвестицій, в рамках проєкту «Надання соціальних послуг в громаді», були закуплені велосипеди для структурних підрозділів територіальних громад.

Сьогодні, щоб вручити велосипеди соціальним робітникам ЦНСП, у Вишнівецьку громаду завітали:

– координаторка проєкту Ольга Крентовська,

– консультантка проєкту у Тернопільській області Ірина Кисляк,

– голова Кременецької РДА Віталій Кудлак,

– директор департаменту соціального захисту населення ОДА Наталія Найчук.

Від Вишнівецької селищної ради участь у заході взяли заступниці Вишнівецького селищного голови Оксана Янкова та Юлія Цимбалюк та в.о. директора КУ «ЦНСП» Марія Савич.

Під час заходу Віталій Кудлак вручив подяки за багаторічну сумлінну працю соціальним робітникам КУ «Центр надання соціальних послуг».

Крім того, в рамках цього Проєкту, КУ «ЦНСП» уже отримав два ноутбуки та багатофункціональний принтер, також планується поставка декількох скутерів. Разом з тим у Вишнівецькій громаді уже розпочалась реалізація проєкту «Покращення роботи Центру надання соціальних послуг», в ході якого буде зроблений капітальний ремонт частини приміщення лікарні по вул. Богуна, 66, а також закуплено меблі та обладнання.

Проєкт Світового банку “Надання соціальних послуг в громаді” фінансується за рахунок грантових коштів, наданих Україні Урядом Японії через Японський фонд соціального розвитку. Цей пілотний проєкт реалізовується на території Тернопільської та Одеської областей. Заявку на участь у проєкті подавали 30 громад. Приємно усвідомлювати, що серед 10 громад-переможниць і Вишнівецька громада.

DSCN9135_1DSCN9150_1DSCN9161_1DSCN9167_1