У Вишнівецькій ОТГ і навчались, і подружились

З нагоди Дня матері члени ГО «Цвіт» провели майстер-клас з нанесення малюнка на футболку. Захід відбувся у редакції газети «Сила слова». У ньому взяли участь 26 дітей віком від 3 до 15 років.

32408439_1835997723372847_2336025208986533888_n
Діти із задоволенням та захватом розмальовували футболки своїм матусям та бабусям, а у перерві грали різні інтелектуальні та рухливі ігри, пригощалися солодощами. Наприкінці майстер-класу мами і бабусі теж мали можливість посмакувати ароматний чай та солодощі, приймаючи теплі, щирі привітання від своїх діток та онуків.
У всіх, хто взяв участь у майстер-класі, тепер є у гардеробі індивідуальна неповторна футболка, виготовлена руками дітей.

Від керівництва громади присутні отримали невеличкі подарунки з логотипом «Вишнівецька ОТГ», а дітки – цукерки. А громадська організація «Цвіт» пригостила присутніх пряниками у формі цвіту. А ще «Цвіту» вдалося долучити до спільної справи багато небайдужих людей та керівництво громади.
Зроблена хороша справа – діти і навчились, і подружились, і приємно поспілкувалися з найдорожчими людьми. Кошти, отримані від проведення майстер-класу, будуть використані на підготовку і проведення широкомасштабного проекту для створення громадського простору. Майстер-класи із нанесення малюнка на футболку представники ГО «Цвіт» провели і в усіх освітніх закладах громади.
Дякуємо всім, хто долучився до проведення заходу: організаторам і учасникам, керівництву Вишнівецької ОТГ.
Руслана Якубовська, голова громадської організації «Цвіт»