Інтеграційний захід “Казка для дітей, втіха для дорослих”

В рамках молодіжного хакатону “Активуй громаду”, 28.09.18 р. на стадіоні “Вишнівець” був проведений черговий інтеграційний захід “Казка для дітей, втіха для дорослих”. Ініціатором та організатором заходу виступила ГО ЦВІТ. В ході зустрічі, заступник Вишнівецького селищного голови з питань проектного менеджменту, інвестиційної діяльності та розвитку Сергій Волохатий ознайомив присутніх із інструментами громадської участі, які нещодавно були впровадженні у Вишнівецькій ОТГ, а саме: електронні петиції та бюджет участі. Учасники мали змогу потренуватись у написанні проектів, а переможці отримали заохочувальні призи – кружки з логотипом Вишнівецької об’єднаної територіальної громади та #Активуй_громаду.
Також, для молодих талантів був організований майстер-клас із Яворівського розпису, який провів художник по дереву Андрій Присяжнюк.
Діткам дуже сподобалось власноруч розмальовувати іграшки, а дорослим писати проекти. Одним словом – всі провели час з користю і були задоволенні, що відвідали цей інтеграційний захід.