День батьківського самоврядування у групі “Веселка”

Співпраця родини і дошкільного закладу має ґрунтуватися на взаємоповазі та рівноправному партнерстві. Тому така форма роботи, як День батьківського самоврядування, стала для нас актуальною.

Тому, з 26 по 30 листопада 2018 року в нашому садочку буде проходити День батьківського самоврядування у кожній віковій групі.
26 листопада такий день пройшов у батьків і вихованців групи “Веселка”. У цей день батьки мали унікальну можливість побувати на місці вихователя, помічника вихователя і подивитися на життя дитячого садка “зсередини”, а власних дітей зі сторони.

Темою дня було: “Виховують Добром, Красою та Любов’ю. В цей день спостерігався високий рівень психологічного напруження як у батьків, так і у працівників закладу. Їм відкрилися усі складнощі щоденного пошуку і відкриттів,дитячих примх та здивувань, кумедних чи прикрий ситуацій.

Протягом дня було проведено заняття з розвитку мовлення і мовленнєвого спілкування (вихователь Берега В.В.), з художньо-продуктивної діяльності (малювання) (вихователь Олищук І.І.), з здоров’я і фізичного розвитку (вихователь Кравець А.П.), а незамінними помічниками наших вихователів були Янусь Н.О. та Більчук О.Н.

На зміну вихователям прийшли і інші мами, які хотіли долучитися до цього дня (Косяк А. Мельничук Н. Малярчук Р. Гикава Н.). А в другій половині дня, завдяки талановитим режисеру і постановщику (Заляза В.В.), і не менш талановитим акторам (Голубенко О., Заляза В., Бовтун І., Малярчук Р., Янусь Н., Філик О., Свирид А., Більчук І., Бабачук Л.І.) пройшла театралізація казки “Рукавичка”.

Після завершення запланованих заходів, ми разом з батьками зібралися за круглим столом. Батьки і вихователь ділитися враженнями від пережитого в цей день. Але всі були єдиної думки – батьками потрібний такий день.

Висловлюємо слова вдячності усім –  команді мам, татусеві і бабусі вихованців, які взяли активну участь у Дні батьківського самоврядування. Дякуємо!

Автор: Ірина Гуцало