Вишнівецька школа гостинно відчинила двері для вихованців групи ” Соняшники” дитсадка ” Малятко”

«Школа не повинна вносити різкого перелому в життя дітей. Нехай, ставши учнем, дитина продовжує робити те, що робила вчора. Нехай нове з’являється у її житті поступово і не приголомшує лавиною вражень», — так В.О.Сухомлинський представляв спадкоємність між дошкільним і шкільним навчанням.

Саме зараз, коли впроваджуються всі засади Нової української школи, час приділити максимум уваги послідовності в умовах безперервної освіти. Усе це можливе за дотримання принципу наступності дошкільної та початкової освіти.

Розуміючи це важливе завдання, 10 січня 2019 року Вишнівецька ЗОШ І-ІІІ ступенів гостинно відчинила двері для вихованців старшої групи ” Соняшники” Вишнівецького ЗДО ” Малятко”, їх батьків та вихователів. Захід проводився з ініціативи відділу освіти, культури, молоді та спорту Вишнівецької селищної ради, зокрема методиста дошкільної та початкової освіти методичного центру Баюрської Г.Д.

Для малят були організовані різноманітні заняття:

  • – ранкове коло ” Зимові розваги”, яке провели Волинська Г.О. та Якубович Л.І.
  • – математичний калейдоскоп “В гостях у Сніговика” дітки розглядали разом з Дмитришин Л.І.
  • – заняття з наборами LEGO “Гра по – новому, навчання інакше” для майбутніх школярів організувала Званецька Н.В.
  • – майстер-клас ” Зіроньку злагоди, миру й достатку хай на Різдво принесе янголятко” провели Куницька Т.В. та Якубовська Л.Я.

В школі панувала атмосфера дружби, партнерства, доброзичливості, професійної майстерності, педагогічної мудрості, креативності, допитливості,творчості. Малята залишились задоволеними та з прагненням якнайшвидше стати справжніми учнями Вишнівецької школи, а їхні батьки висловили побажання отримати додаткові методичні рекомендації від досвідчених педагогів.