ДЕНЬ МАТЕРІ У ВИШНІВЕЦЬКІЙ ОТГ

Як і в усій Україні, у старовинному Вишнівці стало традицією в другу неділю травня відзначати День матері. Зал будинку культури о 15 годині був переповнений. Щирими привітаннями матерям розпочала свято Людмила Бабачук зі своєю невісткою Зіною та внучкою Міланою.

А в цей час за кулісами готуються до творчого звіту перед громадою творчі колективи та кращі виконавці Вишнівецької комунальної музичної школи.
Щирими оплесками глядачі дякували дитячому хору за майстерне виконання досить складного та різноманітного репертуару (керівник Ігор Головатюк, концертмейстер Наталія Навроцька).

Порадував зал і дитячий оркестр народних інструментів (керівник Микола Бойко та солістка Діана Філик).

Бурю аплодисментів зірвав й інструментальний квінтет під керівництвом Олеся Качечки, який виконав «Квінтс-джаз-брас» композитора В. Гвартеллі.
Щирі слова вдячності варто сказати ансамблю скрипалів (керівник Інна Бурдяк, концертмейстер Тетяна Пивоварова), ансамблю бандуристів (керівник Діана Філик), ансамблю духових інструментів (керівник Олесь Качечка).

Не можна не згадати про майстерне та професійне виконання музичних творів солістами Володимиром Філиком та Анастасією Марценюк (фортепіано), Марією Бориченко (баян), Катериною Марценюк (скрипка), тріо в складі Марії Гарасим, Катерини і Анастасії Марценюків і найменших – дитячого хору молодших класів музшколи.

Прикрасив концерт своїми номерами дитячий зразковий хореографічний колектив «Орхідея».

На завершення концерту, подарувавши розкішну корзину квітів, виступив голова Вишнівецької ОТГ Володимир Кравець, який щиро подякував педагогічному та учнівському колективам музичної школи, учасникам танцювальних колективів за чудовий концерт та привітав всіх матерів зі святом Матері.

Директор Вишнівецької музичної школи Володимир Філик подякував глядачам за щирі аплодисменти, а також викладачам та учням за кропітку та наполегливу працю на мистецькій ниві.

Зведений хор та ансамбль духових інструментів на закінчення виконали «Многоліття» Д.Бортнянського.

ТЕКСТ – СВІТЛАНА ХОМІЦЬКА
ФОТО – ОЛЕГ ДІДИК