“Центр надання соціальних послуг” отримав обладнання від Українського фонду соціальних інвестицій

Вишнівецька об’єднана територіальна громада бере участь у проєкті «Надання соціальних послуг в громаді», що фінансується за рахунок гранту наданого Урядові України Японським фондом соціального розвитку (JSDF) через Міжнародний банк реконструкції та розвитку. Відповідно до Угоди про грант відповідальним за впровадження проекту від Уряду України є Український фонд соціальних інвестицій – УФСІ.

Метою проєкту є надання підтримки пілотним об’єднаним територіальним громадам Одеської та Тернопільської областей для посилення їх спроможності у забезпеченні мешканців якісними соціальними послугами, підвищення доступу до соціальної та комунальної інфраструктури громади, поліпшення охоплення послугами вразливих груп населення (літніх людей, осіб з інвалідністю, сімей, що знаходяться у складних життєвих обставинах).

В рамках цього проєкту Центр надання соціальних послуг Вишнівецької селищної ради уже отримав оргтехніку від Українського фонду соціальних інвестицій для впровадження соціальних послуг, а саме: два персональні комп’ютери, багатофункціональний принтер, мережевий маршрутизатор та програмне забезпечення до них.