Про програми підтримки бізнесу у Тернопільській області

програма логВ рамках обласної програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2021-2023 роки, схваленої рішенням сесії Тернопільської обласної ради від 23.12.2020 р. № 41 розпочав діяти новий Порядок використання коштів, передбачених на часткове відшкодування відсоткових ставок за кредитами банків для суб’єктів малого і середнього підприємництва (далі – Порядок). Зазначений Порядок розміщений на офіційному вебсайті облдержадміністрації за посиланням: http://www.oda.te.gov.ua/main/ua/publication/content/26830.html.

Скориставшись даним видом допомоги, суб’єкти господарювання мають можливість отримати відшкодування відсоткової ставки у розмірі 50% за кредитами банків. Цільове використання кредиту за відповідною програмою повинно бути спрямоване на модернізацію технологічного процесу виробництва або основних засобів; придбання або модернізацію обладнання; придбання, будівництво або реконструкцію приміщень.

З даною метою просимо розповсюдити серед суб’єктів господарювання інформацію про можливість участі у вищезгаданій програмі та розмістити Порядок на своїх офіційних вебсайтах та в засобах масової інформації.

Детальну інформацію про умови участі в програмі часткового відшкодування можна отримати в Тернопільському регіональному центрі підтримки підприємництва за телефоном (0352) 25 25 85.