Відключення газопостачання по частині Вишнівецької громади 8 червня 2022р.

газ 2022

Збаразьке УЕГГ ПрАТ «Тернопільгаз» повідомляє!

З 8-00 год. 08 червня 2022 р. Тернопільським пром. майданчиком Бердичівського ЛВУМГ заплановано провести ремонтно-профілактичні роботи на ГРС с. Горинка, у зв’язку з цим буде припинено газопостачання населених пунктів: Вишнівець, Бодаки, Бутин, В. Вікнини, В. Кунинець, Дзвиняча, Зашляхом, Загороддя, Залісці, Кинахівці, Котюжини, Кривчики, Лози, М. Вікнини, М. Кривчики, М. Кунинець, Мишківці, Млинівці, Поляни, Ридомиль, Ст.Вишнівець, Федьківці. Просимо вибачення за тимчасові незручності.

Відновлення подачі газу буде проводитися працівниками газового господарства згідно графіку. Про можливі зміни в термінах відновлення газопостачання буде повідомлено додатково.

Просимо перекрити крани на газових приладах та на опусках до них. Не залишайте без нагляду працюючі газові прилади після проведення пуску газу.

Шановні споживачі, інформуємо Вас, що кошти, які затрачаються на виконання цих робіт ідуть з оплати за розподіл газу і Ви зобов’язані своєчасно оплачувати цю послугу, для підтримки системи газопостачання в справному стані для безпечного і стабільного газопостачання.

Шановні абоненти – споживачі, відновлення газопостачання відбудеться тільки після повного погашення заборгованості кожним абонентом за розподіл газу.

Адміністрація Збаразького УЕГГ 
ПрАТ “Тернопільгаз”