Подяка тим, хто не втомлюється допомагати!

За постійну підтримку та допомогу волонтер громадської організації “Десантно-козацький рій” Олександр Плевачук, передав Вишнівецькому селищному голові Володимиру Кравцю подяку від Естонської організації MTÜ «I SUPPORT UKRAINE».

В свою чергу Володимир Кравець відзначив, що це подяка всім тим, хто з першого дня війни допомагає та розвиває волонтерський рух у Вишнівецькій громаді. Це подяка кожному жителю громади, адже, напевно, немає жодного домогосподарства, яке б не долучилось до допомоги захисникам України. Уже більше трьох місяців мешканці Вишнівеччини, від найменшого до найбільшого населеного пункту, хто чим може, кожен на своєму місці, працює на допомогу ЗСУ та територіальної оборони. Періодично відбувається доставка гуманітарної допомоги власними автомобілями від західного кордону або із країн Європи, яку передавали і ще передають всі небайдужі. Долучивши до цієї допомоги приготовлені страви (вареники, хліб, пиріжки, випічку, салати, м’ясні, рибні консерви та інші смаколики), волонтери доставляють все це на передову для наших воїнів.
Тому ця подяка всім господиням Вишнівецької громади, які щодня готують щось смачненьке. Ця подяка і тим волонтерам, які шиють та безкоштовно передають для потреб бійців розгрузки, берці тощо. Ця подяка усім підприємцям Вишнівеччини, які не стоять осторонь і допомагають фінансово. Ця подяка всім тим, хто робить благодійні внески із зарплат, пенсій для придбання найнеобхідніших речей на потреби армії. Бо сьогодні навіть найменший внесок може врятувати чиєсь життя, може наблизити нашу ПЕРЕМОГУ.

Разом переможемо.

Слава Україні!