Крок за кроком працюємо над розробкою молодіжного проєкту, який отримає фінансування від Програма DOBRE

Нагадаємо, що за результатами Молодіжних діалогів участі у Вишнівецькій громаді молоддю були розроблені пропозиції 6-ти ідей молодіжних проєктів. Наступний етап – проведено онлайн опитування молоді щодо пріоритетних ідей, серед яких було визначено ТРИ пріоритетні:
1. Молодіжний простір, кількість голосів ― 45,8%
2. Кінозал, кількість голосів ― 18,8 %
3. Тренажерний зал, кількість голосів ― 12,5%
Участь в опитуванні взяли: 51 особа представників/ць молоді громади
Наступний крок – онлайн-обговорення ідей за участю молодіжного активу, органів місцевого самоврядування, партнерів з консультантами з Український Народний Дім у Чернівцях та Програми USAID DOBRE, де буде проаналізовано ТРИ ідеї на предмет реалістичності втілення, доопрацьовано програмне наповнення ідей та визначено робочу групу, яка готуватиме ТРИ проєктні ідеї до подання Програмі DOBRE.
Програма DOBRE лишає за собою фінальне погодження проєктної ідеї для подальшої підготовки проєктної заявки, яка відповідатиме умовам та пріоритетам грантової програми.
Програма «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID)
Супровід в розробці ідей молодіжного проєкту надає «Український Народний Дім у Чернівцях» в рамках проєкту “DOBRE. Голос громад – Західна Україна“) Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).
зображення_viber_2023-05-25_13-55-55-163