Рідні загиблих військовослужбовців і ветеранів бойових дій відвідали Збаражчину

Всеукраїнська проща для родин загиблих військовослужбовців і ветеранів бойових дій 6 серпня зібрала родини загиблих військовослужбовців на Збаражчині.

Голова Збаразької РДА Валерій Савчук зустрів гостей, які прибули із різних куточків України (Дніпро, Чернігів, Харків, Кропивницький, Херсонщина).

Для родин та учасників бойових дій, ветеранів підготували насичену програму, яка передбачала екскурсії Вишнівецьким палацом та Збаразьким замком. Окрім цього,  візитери ознайомилися з історією Збаражчини, відвідали музейні експозиції, прогулялись призамковим парком.

Також для почесних гостей у коледжі з посиленою військовою та фізичною підготовкою було організовано обід. Після чого родини та учасників бойових дій, ветерани війни на сході України поїхали у Малу Іловицю Шумського району у монастир преподобного Амфілохія Почаївського,де і склали молитву за загиблих у війні на східних теренах нашої держави.

96c980680054c45fb9e9e64fd0e6d696_XL

Зазначимо, що упродовж  трьох днів на Тернопільщині відбудеться Всеукраїнська проща для родин загиблих військовослужбовців і ветеранів бойових дій. Вперше ця проща проводитиметься у селі Лішня Кременецького району, де минулого року освятили каплицю-пантеон Героїв АТО.